Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0227
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Στην τρίτη έκδοση του επιτυχημένου αυτού εγχειριδίου για το οικολογικό κρασί και τη βιολογική καλλιέργεια της αμπέλου, θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα! Βάλτε εσείς το μεράκι και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0311
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Στόχος του βιβλίου είναι η βελτίωση της ποιότητας στο τσίπουρο που παράγεται στη χώρα μας. Η ποιοτική αναβάθμισή του επιβάλλεται για τη δημόσια υγεία. Στις σελίδες του θα βρείτε τις απαραίτητες τεχνικές για την επιλογή και διατήρηση της πρώτης ύλης, αλλά και τις σωστές διεργασίες της απόσταξης, ώστε το προϊόν να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, αποσταγματοποιούς αλλά και στον απλό καταναλωτή που θέλει να γνωρίσει το ποιοτικό τσίπουρο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΜΠΕΛΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0389
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Βασισμένος στην ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητές της, ο πρακτικός αυτός οδηγός παρουσιάζει με απλό τρόπο όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας για την παραγωγή άριστων αμπελουργικών προϊόντων. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε για την εγκατάσταση του αμπελώνα και τις οινοποιήσιμες ποικιλίες, το κλάδεμα, το πότισμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τους εχθρούς και τις ασθένειες. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, οινοποιούς αλλά και σε κάθε οινόφιλο που επιθυμεί να γνωρίσει τα «μυστικά» τη...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0627
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή συνταγή μαγειρικής τότε σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας κρασί. Είναι απλό, διασκεδαστικό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τόσο εσάς για τον κόπο σας όσο και τους γνωστούς σας που σας εμπιστεύθηκαν και δοκίμασαν το κρασί σας. Ο συγγραφέας μέσα από την 30χρονη εμπειρία του καθοδηγεί τον αναγνώστη σε όλες τις φάσεις της οινοποίησης. Από την εγκατάσταση και την περιποίηση του αμπελώνα, μέχρι τα στάδια οινοποίησης, τον εξοπλισμό και τη θεραπεία τυχόν ασθενειών. Ο πρακτικός αυτός οδηγός είναι χρήσι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0168
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το κρασί παραμένει διαχρονικά ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεωργικό προϊόν. Αυτό φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου ακόμη και για τεχνικά θέματα, όπως είναι η παραγωγή, οι μέθοδοι οινοποιίας, οι ποικιλίες, η γευσιγνωσία και άλλα. Ειδικά οι εργαζόμενοι στα οινοποιεία επιμορφώνονται διαρκώς στη νέα εφαρμοσμένη τεχνολογία. Η «Οινοτεχνία» είναι ένα χρήσιμο βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει πρακτικά όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή του κρασιού. Ταυτόχρονα έχει επιστημονικό υπόβαθρο: περιλαμβάνει και αναλύει όλα τα θεωρητικά δεδ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-1429
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΕΥΧΟΣ 24, 1993
€45.00 €18.00
(-60%)
Κερδίζετε €27.00
Η ΦΑΡΜΑ
SMITH TOM-ROB
€15.90 €6.36
(-60%)
Κερδίζετε €9.54

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

James D Vance: Τον τελευταίο κανόνα δεν τον λέγαμε ανοιχτά Στο νοτιοδυτικό Οχάιο των παιδικών μου χρόνων, μαθαίναμε της αξία της μπέσας, της τιμής και της μαγκιάς. Η μύτη μου πρωτομάτωσε σε ηλικία πέντε ετών κ...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank