ΤΖΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0001
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30% Το βιβλίο «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή, αλλά και κάθε ενός που θέλει να γνωρίσει γρήγορα και με κατανοητό τρόπο το εστιατόριο. Σ' αυτό μπορεί να βρει κανείς απαντήσεις σε τεχνικά θέματα, όπως: Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης - Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου - Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές Κ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
Εκδότης: INTERBOOKS Κωδ. Πολιτείας: 2060-0119
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 20% Εξαιρετικά απλό και κατανοητό, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα και να χρησιμοποιήσεις πιο αποτελεσματικά τους μηχανισμούς του Μάρκετινγκ στο χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων. Πώς διαμορφώνεται σήμερα το τουριστικό προϊόν; Πώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ο ανταγωνισμός; Πώς συμπεριφέρεται και πως επηρεάζεται ο ταξιδιώτης και ο τουρίστας; Πώς θα βελτιώσουμε την ποιότητά μας; Πώς στήνονται δίκτυα πληροφόρησης και πώλησης; Πώς προβάλλουμε τις υπηρεσίες μας; Πώς τις πουλάμε; Πώς αξιοποιούμε «Τεχνολογ... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής