Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ

+
-
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2800-3648
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€11.62
(-30%)
Κερδίζετε €4.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Νήσος, ένα ειδυλλιακό ψαρονήσι, έχει γίνει καλοκαιρινός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ. Ο αστυνόμος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής Χριστόφορος Μάρκου περνάει εκεί την άδειά του, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι η Λούσι Ντέιβις, μια νεαρή Αγγλίδα δημοσιογράφος, βρίσκεται δολοφονημένη στην αποθήκη της οικοδέσποινας.
Με το νησί αποκλεισμένο από τον άνεμο, ο Μάρκου ψάχνει το κίνητρο και τον δράστη στα μυστικά, τα ψέματα και τα κουτσομπολιά του «κλειστού κύκλου της Νήσου» και σε ένα μυθιστόρημα με κλειδί που έγραφε το θύμα.
Η επιφανειακή ηρεμία του νησιού διαταράσσεται ενώ ένα ακόμη ανεξιχνίαστο έγκλημα από το παρελθόν θα περιπλέξει την υπόθεση.
Καθώς η λίστα των νεκρών μεγαλώνει, θα κατορθώσει ο Μάρκου να βρει τον δολοφόνο προτού αυτός καταφέρει να ξεφύγει με το επόμενο πλοίο της γραμμής;
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιστρέφει με ένα whodunit εμπνευσμένο από τη χρυσή περίοδο της αστυνομικής λογοτεχνίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180217247
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2021
Αριθμός σελίδων372
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Κωδικός Πολιτείας2800-3648
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

chaoshiningstar, tzortzov

Κριτικές για το προϊόν

[12/03/2023] katerinasid89.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ένα μυθιστόρημα απολαυστικό, λιτό στη γραφή. αν και πολυπρόσωπο, δεν χανεται ο αναγνώστης στις λεπτομέρειες. εικόνες από την Ελλάδα, μέρη διαφορετικά που συνθέτουν τον τόπο του μυθιστορηματος. περνάει ευχάριστα η ώρα διαβάζοντας το.
[08/10/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα, καθώς οι περισσότεροι ήρωες προέρχονται από ξένες χώρες, με πολλούς υπόπτους και πολλά μυστικά, με ρεαλιστικούς διαλόγους, με μπόλικο άρωμα Ελλάδας και με λιτή, δροσερή γραφή! Οι αποκαλύψεις γίνονται σταδιακά, ενώ το παρελθόν έρχεται να φωτίσει το παρόν και το αντίστροφο!
Αν και πρόκειται για πολυπρόσωπο μυθιστόρημα, δεν μπερδεύεται ο αναγνώστης, ενώ, αν και δεν έχει ιδιαίτερη δράση και ανατροπές, διαβάζεται ευχάριστα και γρήγορα, καθώς ο συγγραφέας καταφέρνει με αριστοτεχνικό τρόπο να διεισδύσει στην ψυχολογία των ηρώων! Το καθιστούν, επίσης, απολαυστικό και ευκολοδιάβαστο και τα μικρά κεφάλαια στα οποία είναι χωρισμένο!
Εξαιρετικό εξώφυλλο με το κλειδί να έχει κυριολεκτική και μεταφορική σημασία!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Στάχτη
DELEDDA GRAZIA (NOBEL 1926)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΥΠΤΑ
ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS