Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΩΣΕ ΜΕ

ΣΩΣΕ ΜΕ

+
-
ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4488
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, το Κρυφό, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της.
Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού. Η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών.
Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας...
Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ αστυνομικής πλοκής που υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα, βυθίζοντάς σας σε μια ιστορία ενοχής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα ψυχολογικό θρίλερ που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου, αν δεν λυτρωθείς στην τελευταία του σελίδα". (Πάνος Αμυράς, συγγραφέας-δημοσιογράφος)
"Σκληρό, σύγχρονο, βασανιστικό, καθηλωτικό. Ο Δημήτρης Σίμος δημιουργεί ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ με συνεχείς κορυφώσεις, ανατριχιαστικές ανατροπές και μια ομιχλώδη ατμόσφαιρα που σε αποπροσανατολίζει και δεν σε αφήνει να δεις την αποκάλυψη που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα". (Κέλλη Κρητικού, κριτικός βιβλίων-επιμελήτρια)
"Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ είναι ένας σοβαρός λόγος για να χάσεις τον ύπνο σου..." (Ευθύμιος Σαββάκης, δημοσιογράφος)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180323344
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2760-4488
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

christinakakani, martio83

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Lafazanos, christinakakani, th.gribo, mkolia, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[23/02/2021] mkolia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το πήρα έχοντας διαβάσει απνευστί την τριλογία του, οπότε υποψιασμένη. Ο Σίμος δεν είναι πλέον μια «ευχάριστη έκπληξη», όπως έλεγα όταν πρωτοδιάβασα «Τα βατράχια». Ξέρεις ότι θα διαβάσεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία με συναρπαστική πλοκή και δεμένους χαρακτήρες. Προφανώς η γραφή του έχει ωριμάσει και η εναλλαγή παρόντος και παρελθόντος μοιάζει να γίνεται το σήμα κατατεθέν του. Ανυπομονώ για το επόμενο.
[16/08/2020] valas7.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αρκετα καλος.ελληνικο θριλερ με χαρακτηρες που μπορει να υπαρχουν γυρω μας..και η τριλογια του ειναι επισης αρκετα καλη.το εχει και μπραβο του!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS