Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΕΣ

ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΕΣ

+
-
MANCHETTE JEAN-PATRICK
Κωδ. Πολιτείας: 0020-1468
Τιμή Έκδοσης
€13.00
Τιμή Πολιτείας
€9.10
(-30%)
Κερδίζετε €3.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η αστυνομία βρίσκεται παντού. Ακόμα και στη δουλειά του ιδιωτικού ντετέκτιβ. Στη ζωή του σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων, στην πλήξη της σωματικής άσκησης, όταν διώχνει ευγενικά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και όταν απλώνει στην κουζίνα του, πάνω από το νεροχύτη, μερικά ρούχα να στεγνώσουν... Στο καθημερινό, με λίγα λόγια. Και η συνηθισμένη καθημερινότητα παρασύρεται και μετατρέπεται σε φυλετικό μένος και οδηγεί σε αλυσιδωτές δολοφονίες μόλις ο ντετέκτιβ Εζέν Ταρπόν εμπλέκεται παρά τη θέλησή του στη διάσωση ενός ορφανού. Τα "περιστατικά", παράξενα και ανατριχιαστικά, πολλαπλασιάζονται. Η τρέλα γίνεται κοινή. Η επιβίωση και η κατανόηση απαιτούν πια μεγάλη δεξιότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Για να χρησιμοποιήσω τη βαλλιστική ορολογία, ο Μανσέτ διαθέτει τεράστια δύναμη πυρός". (JAMES ELLROY)
"Ο βασιλιάς του γαλλικού μυθιστορήματος νουάρ. Γράφει με μια ομορφιά σκοτεινή και τραγική, που δεν απωθεί, αντιθέτως κυριεύει". (The Times)
"Αν και είναι βίαιο βιβλίο, δεν είναι εξαιτίας της βίας, παρόλο που έχει μυαλά να χύνονται με θόρυβο όταν οι σφαίρες φτάνουν στο ψαχνό. Η πιο βαθιά κτηνωδία όμως βρίσκεται στο ύφος και στη ματιά πάνω σε έναν κόσμο που του έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επιλογής και ελπίδας". (ΒΕΝ EHRENREICH, The Village Voice)
"Συμπυκνωμένη γραφή, με σφρίγος και οικονομία, στην οποία, όταν αναπόφευκτα εγκαθίσταται η βία, γεννά ένα δριμύ αποτέλεσμα". (MAXIM JAKUBOWSKI, The Guardian)
"Οι συνεχείς σκηνές βίας δημιουργούν μια σουρεαλιστική ένταση. Είναι πολιτικό μυθιστόρημα. Ο πυρετώδης ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσεται το τραύμα είναι ακαταμάχητος" (ΤΕD GIΟIA)
"Έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει πολλές φορές τον Μανσέτ. Για πολύ καιρό διατήρησα μια παράδοξη σχέση μαζί του, στο βαθμό που η ανάγνωση των βιβλίων του μου προκαλούσε μια φυσική επιθυμία να γράψω". (JEAN ECHΕΝΟΖ)

Περιεχόμενα

Με ένα δοκίμιο του Κώστα Καλφόπουλου
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMORGUE PLEINE
ISBN139789605054793
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΕπιμέλειαΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΣΕΤ ΖΑΝ-ΠΑΤΡΙΚ
Κωδικός Πολιτείας0020-1468
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, tanstil, GeorgitsaPapak

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

papatheodoulou, jasons, dimitris917, vfv, yannis_p, g_lakkas, hsimpson, spyK, dimmanol, th.gribo, Kapel, GeorgitsaPapak, tanstil, mitsost, geostefas

Κριτικές για το προϊόν

[11/08/2021] nikeno.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Ταρπόν είναι κάποιος που ενεργεί και που αστειεύεται επειδή δεν περιμένει πια κάτι απ'τη ζωή (του), αλλά και επειδή δεν τον εκπλήσσει πια κάτι από τη ζωή αυτή. Κι αν η ιστορία που διαβάζουμε έχει ξαναειπωθεί, ο Ταρπόν μαζί με τους χαρακτήρες που αλληλεπιδρά και ο τρόπος γραφής του Μανσέτ είναι όλα όσα χρειάζονται. Ένα πικρό χιούμορ γεμίζει σχεδόν κάθε σελίδα, επισκιάζοντας τη βιαιότητα και την αιματοχυσία που γεμίζουν το νεκροτομείο του τίτλου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΦΟΝΩΝ
JAMES MARLON
€23.91 €11.96
(-50%)
Κερδίζετε €11.95
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LAWRENCE SANDRA
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS