Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΗ.

ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΗ

+
-
ΒΕΝΕΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1710-0354
Τιμή Έκδοσης
€26.88
Τιμή Πολιτείας
€18.82
(-30%)
Κερδίζετε €8.06


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«... Κι ο Βενέζης το ίδιο, σαν ετούτο τον καλό τσιτμή, ενεργεί μέσα σ’ αυτό του το βιβλίο. Δεν ακουμπά ιδιαίτερα σε κάποιον απομονωμένο τόνο, δε ζητάει την επικράτησή του, δεν υπογραμμίζει περισσότερο ετούτη την πλευρά που προέρχεται στο έργο του απ' την Ιστορία, την καθαυτό και τόσο πρόσφατη Ιστορία, απ’ την άλλη που προέρχεται από μόνη την αισθαντικότητά του. Όπως εκείνος ο τσιτμής, κάνει και τούτος κάτι πάνσοφο. Γυρεύει ν' αποδώσει σ’ όλα, είτε πρόσωπα είτε πράγματα είτε γεγονότα, που κινούνται μέσα στο βιβλίο του - και για τούτο και μες στην ψυχή του ίδιου του αναγνώστη - τις χαμένες τους παλιές δυνάμεις, τις κρυφές τους συμπαθητικές του ιδιότητες, πλησιάζοντάς τα με τη Φύση, ολοκληρώνοντάς τα μες στη συμφωνία της καθολικής ζωής, αναπλάθοντας την παλιά ιερή κι αναγκαία συμμαχία μεταξύ « πλάσματος» - ζώου, φυτού ή ανθρώπου - και της όλης της Δημιουργίας.» (Άγγελος Σικελιανός, από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600509816
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1710-0354
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/12/2020] jpolitia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ονειρικό! Παραμυθένιο! Συγκινητικό! Από τα πιο ωραία του Ηλία Βενεζη, μαζί βέβαια με το συγκλονιστικό Νούμερο 32328.
[18/08/2018] The Big Brother.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
«Αφομοιώθηκε ο χώρος της φαντασίας και των πραγμάτων». Αυτή είναι όλη η φιλοσοφία της Αιολικής Γης του Ηλία Βενέζη, ένας ύμνος για τη φύση, ένας εμφανής και αφανής παιδικός ερωτισμός, ένας ξεπατρισμός φυτών, ζώων και ανθρώπων, μια παρακαταθήκη των προγόνων στους απογόνους, ένας συνδυασμός ρεαλισμού και λυρικού μυστικισμού, ποίησης και φαντασίας με στυγνό πραγματισμό.
[01/12/2017] csaridakis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
πολύ γλυκιά αφήγηση, θυμάται κανείς τα παιδικά του χρόνια. Πολύ απλή γλώσσα, περνάει όμορφα μηνύματα, μας θυμίζει τις αξίες (ήθος- συμπεριφορά κυνηγού, σεβασμός στην φύση, φιλοξενία) μιας νοσταλγικής εποχής
[31/01/2016] homsioglou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΕΖΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 31328. .ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS