Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΑΟΣ // ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

ΣΑΟΣ

ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

+
-
ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2714
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΤΟ ΝΗΣΙ ύστερα από έναν τρομερό σεισμό βυθίζεται σταδιακά. Οι άνθρωποι ανεβαίνουν ολοένα ψηλότερα για να σωθούν.
Η κανονικότητα της ζωής του Παρασκευά, της αγαπημένης του εγγονής Θαρρενής, μα και όλων των κατοίκων ανατρέπεται απότομα. Έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, τον φόβο, την απόγνωση και τον θάνατο, ενώ θ' αναμετρηθούν με ανομολόγητα μυστικά, πόθους και πάθη.
Στην ανάβαση προς το βουνό Σάος περιπλέκονται μια αινιγματική διαθήκη, πολιτικοί-καρικατούρες, βιαστές και δολοφόνοι, ηγέτες-νάνοι, καθημερινοί άνθρωποι-γίγαντες, το καθήκον, η αλληλεγγύη και ο φιλοτομαρισμός, η μετάλλαξη των χαρακτήρων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ο έρωτας που φυτρώνει σαν λουλούδι στη ραγισματιά της ασφάλτου, ο πλούτος και η φτώχεια των ψυχών, η ηθική και συναισθηματική κατάπτωση, η αποκτήνωση, η ελπίδα, το ίδιο το νησί, που θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα ή ο κόσμος ολόκληρος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180109559
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2015
Αριθμός σελίδων456
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-2714
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kataktitis

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2020] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συγκλονιστικό και αριστουργηματικό μυθιστόρημα, ίσως το καλύτερο του Καλπούζου, αλλά και ένα από τα καλύτερα που έχουν εκδοθεί ποτέ!!! Η μετατροπή του ανθρώπου σε θηρίο ύστερα από μια φυσική καταστροφή! Πρωτότυπη υπόθεση, φρενήρης αφήγηση με συνεχείς ανατροπές, εικόνες καθαρά κινηματογραφικές, σκηνές Δευτέρας Παρουσίας. Κυριαρχούν ο φόβος, η βία, η ψυχολογία του όχλου, τα ζοφερά ένστικτα, οι εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά και η αγάπη, ο αλτρουισμός, η δοτικότητα, ο ηρωισμός. Ο συγγραφέας για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο καλός είναι στο ψυχογράφημα των ηρώων, αλλά και πόσο εξαίρετος χειριστής του λόγου!
Πρέπει να το δούμε στον κινηματογράφο! Θα ήταν μια καταπληκτική ταινία καταστροφής ή ένα υπέροχο υπαρξιακό θρίλερ!
[22/09/2016] kataktitis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΦΟΝΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΠΟΥΖΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
[05/03/2015] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα από το μεγάλο λογοτέχνη Γιάννη Καλπούζο που αποδεικνύει, ακόμα μια φορά, πως για τα έργα του θα έπρεπε να υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία λογοτεχνίας. Το «Σάος - Παντομίμα Φαντασμάτων» είναι ένα αριστουργηματικό βιβλίο με ένα τελείως ασυνήθιστο θέμα, την καταβύθιση ενός νησιού εξαιτίας απρόσμενων φυσικών φαινομένων και τις επιπτώσεις αυτής της φυσικής καταστροφής στις ζωές των πολυάριθμων χαρακτήρων-κατοίκων. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο βιβλίο το οποίο συνδυάζει ανεπανάληπτα τις σκηνές καταστροφής και απόγνωσης, με το αστυνομικό στοιχείο και τις προσπάθειες διαλεύκανσης των πολλαπλών εγκλημάτων που συμβαίνουν, το ερωτικό με το δραματικό στοιχείο, την ανθρωπιά με την αποκτήνωση και τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης των επιζώντων. Ο συγγραφέας μας συμπαρασύρει σε ένα ταξίδι μέχρι τα έσχατα όρια της ανθρώπινης ψυχής, τη μεταμόρφωση ακόμα και του πιο εκλεπτυσμένου ανθρώπου σε θηρίο όταν απειλείται η ίδια του η ύπαρξη, αλλά και την ταυτόχρονη ανάδυση των πιο ευγενών και ηρωικών ενστίκτων από ανθρώπους ταπεινούς που, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, αποδεικνύονται ανώτεροι των περιστάσεων. Ένα αριστουργηματικό βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όλους! Πολλά συγχαρητήρια στον εξαίρετο Γιάννη Καλπούζο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
SEKUNDA NICKOLAS-VICTOR
€7.95 €3.58
(-55%)
Κερδίζετε €4.37

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS