Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΙΣΟΤ

ΚΙΣΟΤ

+
-
RUSHDIE SALMAN
Κωδ. Πολιτείας: 4580-4894
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€15.54
(-30%)
Κερδίζετε €6.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΣΤΗ ΒΡΑΧΕΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ BOOKER 2019
Ένα σύγχρονο αριστούργημα για την αναζήτηση αγάπης και οικογένειας από τον βραβευμένο με Booker Σαλμάν Ρούσντι. Ένας εντυπωσιακός Δον Κιχώτης του 21ου αιώνα.
Αντλώντας έμπνευση από το κλασικό έργο του Θερβάντες, ο Σαμ ΝτιΣάμπ, ένας μέτριος συγγραφέας κατασκοπευτικών θρίλερ, δημιουργεί τον Κισότ, έναν ευγενή, ονειροπαρμένο πωλητή που έχει εμμονή με την τηλεόραση και ερωτεύεται παράφορα την τηλεοπτική σταρ Σάλμα Ρ. Μαζί με τον (φανταστικό) γιο του, Σάντσο, ο Κισότ ξεκινά μια τραγελαφική εκστρατεία, προκειμένου να αποδείξει πως είναι άξιος να γίνει το ταίρι της, διασχίζοντας την Αμερική και αντιμετωπίζοντας κωμικοτραγικούς κινδύνους μιας εποχής όπου όλα είναι πιθανά. Στο μεταξύ, ο δημιουργός του Κισότ, που περνά κρίση μέσης ηλικίας, έχει να διαχειριστεί τις δικές του επείγουσες προκλήσεις.
Όπως ο Θερβάντες έγραψε τον Δον Κιχώτη για να σατιρίσει την κουλτούρα της εποχής του, έτσι και ο Ρούσντι ταξιδεύει τον αναγνώστη σε μια χώρα που βρίσκεται στο κατώφλι της ηθικής και πνευματικής κατάρρευσης, με την αφηγηματική μαγεία που χαρακτηρίζει το σύνολο του έργου του. Οι αριστοτεχνικά δοσμένες ζωές του ΝτιΣάμπ και του Κισότ διαπλέκονται καθώς και οι δυο αναζητούν την αγάπη, σε μια εξόχως διασκεδαστική περιπέτεια, η οποία αντικατοπτρίζει το σήμερα, όπου τα όρια ανάμεσα στα γεγονότα και στην επινόηση έχουν γίνει τόσο δυσδιάκριτα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Όλη η πανίδα της σύγχρονης Αμερικής περνάει από το βιβλίο: ναρκομανείς και ντίλερς, τυχοκυνηγοί, κομπιναδόροι, τηλεοπτικοί αστέρες, ρατσιστές, πιστολάδες της παλιάς «καλής» Άγριας Δύσης, άνθρωποι που μεταμορφώνονται σε μαστόδοντα, γρύλοι που μιλάνε ιταλικά και όπλα που αντί για σφαίρες σφυρίζουν ανθρώπινες ατάκες. Του δίνει και καταλαβαίνει ο Ρούσντι». (Διονύσης Μαρίνος, bookpress.gr, 15/05/2022)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςQUICHOTTE
ISBN139786180143188
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2022
Αριθμός σελίδων496
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΥΣΝΤΙ ΣΑΛΜΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-4894
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Δήμητρα Τ., Bkouk, silverhaired, lab.alex, nektariaL

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
DESPENTES VIRGINIE
€13.94 €5.58
(-60%)
Κερδίζετε €8.36
Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€29.68 €11.87
(-60%)
Κερδίζετε €17.81

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS