Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΟΙ

ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΟΙ

+
-
ATZAGA BERNARDO
Κωδ. Πολιτείας: 1360-0153
Τιμή Έκδοσης
€19.40
Τιμή Πολιτείας
€13.58
(-30%)
Κερδίζετε €5.82


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε ένα αρτοποιείο του Ουγκάρτε, στη Χώρα των Βάσκων, ένα παιδί επιστρέφει από το καλοκαιρινό σχολείο στη Γαλλία έχοντας χάσει τη μιλιά του. Εκεί θα γνωρίσει αληθινούς φίλους και μαζί τους θα ζήσει τις παράξενες περιπέτειες γύρω από το κανάλι που κατεβαίνει από το βουνό.
Καθώς η δικτατορία του Φράνκο οδεύει προς το τέλος της, αλλάζει και η ζωή μιας παρέας φίλων, φαντάρων που περιμένουν το απολυτήριο ενώ κρύβουν στο στρατόπεδο το πιο παράξενο κατοικίδιο, αγνοώντας ότι η τραγωδία πάντα καραδοκεί.
Όταν, πολλά χρόνια αργότερα, οι απεργίες συνταράζουν τα ορυχεία του Ουγκάρτε, θα δώσουν και το έναυσμα για μια ιστορία εκδίκησης που λες και έχει βγει από νουάρ μυθιστόρημα.
Συνάμα, κάθε πρωταγωνιστής κουβαλάει και τη δική του προσωπική ιστορία, με τα τραύματα και τις αγωνίες, με τα μυστικά και τις σιωπές, ενώ ο κόσμος τριγύρω αλλάζει και εισβάλλει στην κοινότητα του Ουγκάρτε - τηλεόραση, ριάλιτι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φέρνουν κοντά στη μικρή κοινότητα μέχρι και το μακρινό Τέξας.
Πενήντα χρόνια ιστορίας της Χώρας των Βάσκων, μέσα από διαδρομές που τέμνονται, μέσα από ζωές που διασταυρώνονται και μετά πάλι απομακρύνονται, καθώς οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες ζουν φιλίες, αποχωρισμούς, χαρές και λύπες, και με τη φύση γύρω να σημαδεύει πάντα τη ζωή τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

-Il etait un petit navire...
(Ήταν ένα μικρό καράβι...)
1972
-Τέσσερις φίλοι
(1970)
-Αντουάν
1985-1986
-Το ατύχημα του Λουίς
2012
-Η Ντέζι στην τηλεόραση
-Ορχιδέες
2017
-Επίλογος σε μορφή αλφαβήτου
-Σημειώσεις
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςETXEAK ETA HILOBIAK
ISBN139786185076474
ΕκδότηςΕΚΚΡΕΜΕΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2022
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΤΣΑΓΑ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ
Κωδικός Πολιτείας1360-0153
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Κριτικές για το προϊόν

[30/07/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μεγαλειώδες. Αριστούργημα μεγάλης πνοής. Από φαινομενικά απλές ιστορίες φτάνει στα βάθη της ανθρώπινης υπόστασης, στην ουσία της ζωής, στο θεμελιώδες, στο αιώνιο, στο διαρκές και αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Ποτάμια συγκίνησης κυλάνε από κάτω, τα αρχέτυπα αναδύονται χωρίς επιτήδευση. Γραφή θεϊκή· απλότητα, στοχασμός, ουσία. Φύση και άνθρωπος σε άρρηκτο δεσμό. Ζωή, θάνατος· πια η διαφορά; Ένα βιβλίο ταξίδι στα βάθη των ρωγμών της ψυχής πλημμυρισμένο με απέραντη συμπόνια και κατανόηση. Εξαιρετική δομή, πρωτότυπη σύνθεση. Πέντε αστεράκια και λίγα είναι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ
ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΜΑΝΟΣ
€16.53 €4.96
(-70%)
Κερδίζετε €11.57

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS