Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ: Φ

Φ

+
-
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0248
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Φίλιππος βρίσκεται σε κώμα ύστερα από μια απόπειρα αυτοκτονίας μέσω της οποίας προσπάθησε να ξεφύγει από το παρελθόν του, τις σκέψεις του, τα τραύματά του και από ένα μέλλον που στα μάτια του φάνταζε ζοφερό και αβάσταχτο. Ο αναγνώστης καταλαμβάνει μια θέση στο μυαλό του και μαζί με εκείνον παρακολουθεί τον αγώνα που διεξάγει για να ορθωθεί μπροστά στους εφιάλτες του. Με μεγάλο ρίσκο, τόλμη και δέος θα ταξιδέψει στο σκοτεινό του παρελθόν, στις Ερινύες που τον καταδίωκαν και στις ερμηνείες που τον στοίχειωναν. Θα συναντήσει νοερά όσους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, θα αναγνωρίσει το λησμονημένο παιδί που είχε θάψει μέσα του στο πρόσωπο του Φοίβου και θα έρθει αντιμέτωπος, χάρη στην παρέμβαση μιας παράξενης γυναικείας παρουσίας, της Όλγας, με τη "συνειδητότητα" της ύπαρξής του, η οποία θα τον οριοθετήσει, θα τον στηρίξει, θα τον αφυπνίσει και μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο θα τον ενθαρρύνει να αγωνιστεί για αυτοπραγμάτωση και αυτοδικαίωση.
Τρεις χαρακτήρες για να αποδώσουν τρία διαφορετικά πρόσωπα του ίδιου ατόμου, τα οποία μέσα από ένα συναρπαστικό οδοιπορικό γεμάτο ένταση, οδύνη και αγωνία, έρχονται αντιμέτωποι με τα μεγάλα τους αδιέξοδα. Ταυτόχρονα και μια ελεγεία για τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου και τις ιδιότητες που μπορεί να επιστρατεύσει, ακόμα και στο έσχατο σκαλοπάτι της απελπισίας, ώστε να αποτινάξει τα γρανάζια που τον καθηλώνουν σε ένα αφόρητο και επαναλαμβανόμενο μοτίβο ζωής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ
ΜΑΤΙΑΣ
ΤΟ ΛΥΧΝΟΔΕΝΤΡΟ
ΣΥΛΒΙΑ ΠΛΑΘ
ΟΛΓΑ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΦΟΙΒΟΣ
ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ
ΑΜΕΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
ΜΑΓΔΑ
ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ
ΑΜΒΕΡΣΑ
Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ
ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185399054
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΦΟΥΝΤΕΑ-ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΤΖΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας3870-0248
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

despina_pa

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

despina_pa

Κριτικές για το προϊόν

[26/07/2019] despina_pa.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το Φ μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα υπέροχο, μα συνάμα δύσκολο εσωτερικό ταξιδι. Σε προτρέπει να το διαβάσεις χωρίς διάλειμμα και να ρουφήξεις όλα τα νοήματα που προβάλλει για την ανθρώπινη ύπαρξη, η οποία ολοκληρώνεται μέσα από δύσκολα μονοπάτια σε συνάρτηση με τη συναρμολόγηση όλων των κομματιών που αποτελούν τη ζωή ενός ανθρώπου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΙΖΕΝ: ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
MOWRER R. ROBERT
€14.07 €5.63
(-60%)
Κερδίζετε €8.44
ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ
BOURDAIN ANTHONY
€18.71 €7.48
(-60%)
Κερδίζετε €11.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS