Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ

ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1710-2067




Παρουσίαση

«Εν μέσω ουρλιαχτών αρπάζω τη Ρωξάνη και κατεβαίνουμε μια αλουμινένια σκάλα, τραβάω το σκοινί του παρατημένου ντίνγκι και τη σπρώχνω μέσα, λύνω και βάζω μπρος τη μηχανή. Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να πηδούν στη θάλασσα, η φωτιά τώρα εξαπλώνεται, ξετρυπώνει απ' όλα τα ανοίγματα του κάτω επιπέδου. Σαν υπνωτισμένος κάνω κύκλους γύρω από το κρούζερ, περιμαζεύουμε όσους μπορούμε, σχεδόν βουλιάζουμε στην τελευταία στροφή, κάτι χαρτιά επιπλέουν, πολλά, σαν φεϊγβολάν, πιάνω ένα μέσα από το νερό.
"It's Father's Day and everybody's wounded"».
Ο Άγις Πλατής, σκακιστής, και η σύντροφός του Ρωξάνη Ρήγα, ψυχολόγος και profiler της αστυνομίας, περνούν έναν χαλαρό Ιούνιο στην Ύδρα. Όμως η εξαφάνιση δύο εφήβων, η πυρκαγιά στη θαλαμηγό ενός βαθύπλουτου, το σαμποτάζ μιας έκθεσης-χάπενινγκ και, τέλος, οι τέσσερις θάνατοι στο κλειδωμένο σαλόνι τούς παρασύρουν στην αναζήτηση του δράστη.
Καλλιτέχνες, επιστήμονες και μεγιστάνες διαδοχικά ενοχοποιούνται, σκοτεινές ιστορίες από το παρελθόν έρχονται στο φως, επιχειρηματικά σχέδια και νέα πρόσωπα εμπλέκονται μέχρι την τελική λύση του γρίφου λύση-ανατροπή που θα αφήσει εμβρόντητους τους ήρωες και θα κατατρομάξει τους αναγνώστες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600516661
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x13
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΦΥΛΛΗ ΔΩΡΑ
Κωδικός Πολιτείας1710-2067
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Ο αυτόπτης μάρτυρας
WEISS ERNST
€19.08 €6.68
(-65%)
Κερδίζετε €12.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS