Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ)

ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

+
-
GRANGE JEAN-CHRISTOPHE
Κωδ. Πολιτείας: 2150-0170
Τιμή Έκδοσης
€22.40
Τιμή Πολιτείας
€15.68
(-30%)
Κερδίζετε €6.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η παράξενη δολοφονία ενός Χιλιανού διευθυντή χορωδίας σε μια αρμένικη εκκλησία του Παρισιού. Εξαφανίσεις παιδιών χορωδών. Δολοφονίες που εκτελούνται ακολουθώντας ένα μακάβριο τελετουργικό. Και στους τοίχους, πάντα στίχοι από το "Ελέησόν με" γραμμένοι με αίμα... Παιδιά με αγγελικές μορφές και ουράνιες φωνές που μες στην ομορφιά τους κουβαλάνε το θάνατο. Διεστραμμένοι βασανιστές της χιλιάνικης χούντας, εκπαιδευμένοι από πρώην ναζί που εκτελούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους υπό τους ήχους κλασικών χορωδιακών έργων. Την έρευνα αναλαμβάνουν δυο περιθωριακοί μπάτσοι: ο Λιονέλ Κασντάν, συνταξιούχος βετεράνος, και ο Βόλο, τοξικομανής, ωραίος σαν ροκ σταρ. Αρμένης ο πρώτος, Ρώσος ο δεύτερος. Ευφυείς, πεισματάρηδες, στοιχειωμένοι από το παρελθόν τους... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χαρακτηριστικά της γραφής του Γκρανζέ είναι οι περίπλοκες υποθέσεις, η βία, τα κατά συρροήν εγκλήματα, η σύνδεση των ιστοριών του με πολιτικά, κοινωνικά ή και ιστορικά θέματα. Οι περιγραφές ακόμα και των πιο βίαιων σκηνών αποδίδονται με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για κάλυψη ή απόκρυψη, μιας και όλα έρχονται στο φως και αποκαλύπτεται ότι η ανθρώπινη φύση είναι ευάλωτη και ότι οι παθολογικές καταστάσεις την ωθούν να ξεπεράσει τα όριά της, να διασαλευθούν οι ισορροπίες της. [...] Οι ρυθμοί του Γκρανζέ είναι και σ' αυτό το μυθιστόρημα ταχείς, οι εναλλαγές και οι ανατροπές ακόμα και των πιο δεδομένων στοιχείων καταιγιστικές, ενώ η τόλμη του να παρουσιάσει έναν αστυνομικό εθισμένο στα ναρκωτικά δείχνει την τάση που υπάρχει στο είδος να δημιουργηθούν οι πιο πρωτότυπες εκδοχές του σύγχρονου εκπροσώπου του "καλού". (ΧΡΥΣΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η Καθημερινή, 22/4/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMISERERE
ISBN139789602192412
ΕκδότηςΚΑΛΕΝΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2011
Αριθμός σελίδων688
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΛΑΙΤΗ ΡΙΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΑΝΖΕ ΖΑΝ-ΚΡΙΣΤΟΦ
Κωδικός Πολιτείας2150-0170
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, Melissa2013, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

billias, dimitrios.n.t, Melissa2013, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73, th.gribo, koutsofios, ΔΕΜΟΙΡΗΣ

Κριτικές για το προϊόν

[20/12/2023] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό αστυνομικό θρίλερ. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η γραφή πολύ καλή, θέλεις να διαβάζεις μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο.Το μόνο αρνητικό, είναι ότι το τέλος νομίζω είναι κάπως πιο μέτριο. Περίμενα κάτι καλύτερο, ίσως πιο καλά δομημένο.Σε κάθε περίπτωση, όμως, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
[25/08/2019] lenamitsi.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ενα εξαιρετικο βιβλιο με ιστορικα στοιχεια που σε κανουν να ‘ανατριχιαζεις ‘. Ειναι ενα βιβλιο για γερα νευρα. Το μονο μειονεκτημα κατ εμε, ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο σε μεγεθος. «Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια», θα μπορουσε να ειναι μικροτερο για να μην κουραζει τοσο. Αξιζει να διαβαστει.
[29/12/2015] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο! Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση με πολλές ενδιαφέροσες αναφορές στη σύγχρονη Γαλλική και παγκόσμια ιστορία! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
[30/08/2012] TERMINATOR.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Ενάντια σε φρούρια και τείχη, 1821
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS