Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

+
-
JOYCE JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 3008-0259
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια χριστουγεννιάτικη οικογενειακή γιορτή θα γίνει η αιτία να συνειδητοποιήσει ο Γκάμπριελ Κόνροϊ πόσο ερωτευμένος είναι με τη γυναίκα του. Ανυπομονεί να βρεθούν μόνοι για να μοιραστεί μαζί της τα συναισθήματά του. Μια αποκάλυψη της Γκρέτα, όμως, θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν της.
Πώς μπορεί ένας σύζυγος να συναγωνιστεί τη θύμηση ενός άλλου άντρα που δεν υπάρχει πια; Πόσο μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας "Οι Νεκροί";
"Οι Νεκροί" συγκαταλέγονται στους "Δουβλινέζους". Πρόκειται για το τελευταίο από τα δεκαπέντε διηγήματα που έγραφε ο Τζόις με επίκεντρο μια πόλη που χαρακτηρίζεται από ηθική παράλυση, από τον εν ζωή θάνατο. Με γραφή έντονα συμβολική, ο συγγραφέας βαθαίνει στους ήρωές του, δίνοντας στον αναγνώστη μια αριστοτεχνική αποτύπωση της εποχής καθώς και των χαρακτήρων που την πλαισιώνουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Επίμετρο - Ηρακλής Δ. Λογοθέτης
Λεπτομέρειες
ISBN139789602963548
ΕκδότηςΝΙΚΑΣ
ΣειράΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2022
Αριθμός σελίδων96
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΚΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΤΣΟΥΤΣΗ Γ. ΣΤΕΥΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΟΙΣ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας3008-0259
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/03/2022] Pinta.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
«Καλύτερα να περάσεις θαρραλέα σε κείνον τον άλλο κόσμο, μέσα στην αποθέωση κάποιου έρωτα, παρά να σβήνεις και να μαραίνεσαι με τα γηρατειά»
Αν νομίζετε πως είναι συναρπαστικό, γελιέστε. Αν νομίζετε πως είναι βαρετό, γελιέστε και πάλι. Αν θεωρείτε πως είναι δύσκολο, κάνετε λάθος. Αν πιστεύετε πως είναι εύκολο, λάθος ξανά. Τι είναι τελικά; Τζέιμς Τζόις είναι και, όπως κάθε έργο του, είναι όλα μαζί, και ο συγγραφέας και ο επιμελητής και ο αναγνώστης, και το μελάνι και το χαρτί και οι λέξεις, ακόμη και το ράφι του βιβλιοπωλείου που πάνω του ακουμπά το βιβλίο.
Εξαιρετικη η απεικόνιση της ιρλανδέζικης μεσαίας τάξης, η οποία γίνεται μέσα από το δείπνο που περιγράφεται σ' αυτό το εκτενές διήγημα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και νουβέλα.
Πρόταση: Δείτε (ή και προτιμήστε σε μια παράλληλη ανάγνωση-θέαση) τη μεταφορά του σε ταινία από τον Τζον Χιούστον.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΑΛΧΗΜΕΙΑ
GILCHRIST CHERRY
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS