Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ

ΟΙ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ

HISLOP VICTORIA
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0781




Παρουσίαση

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή.
Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει.
Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της.
Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο.
Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCARTES POSTALES FROM GREECE
ISBN139789606051654
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2016
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΙΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΙΣΛΟΠ ΒΙΚΤΟΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-0781
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Σωτηρια, ssofianos, rikafla, Pela Sa, kostas vell, lantzakimaria, effiealata, barbiekar, Ιωάννα Χατζηνικολάου, Kleopatra.mav

Κριτικές για το προϊόν

[13/09/2020] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα ιδιαίτερο, ευκολοδιάβαστο βιβλίο γεμάτο Ελλάδα, ήλιο και θάλασσα! Ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα που περιλαμβάνει εμβόλιμα διηγήματα τα οποία παρουσιάζουν μια εικόνα της χώρας μας που πολύ συχνά ξεχνάμε. Ο αναγνώστης ταξιδεύει σε όμορφα ελληνικά τοπία και έρχεται σε επαφή με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου του και εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην Ιστορία και τη Μυθολογία. Αν και η συγγραφέας φέρνει στην επιφάνεια και πολλά αρνητικά στοιχεία του λαού μας, δεν παύει το βιβλίο να αποτελεί μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για τη χώρα μας!
[08/08/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα, από μία συγγραφέα η οποία με κάθε της βιβλίο αναδεικνύει την αγάπη της για την Ελλάδα. Ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα, μέσα από τις Καρτ-Ποστάλ και τα σημειώματα που παρουσιάζει η συγγραφέας στην όλη ιστορία. Εικόνες και κείμενα, ιστορίες απο πανέμορφα μέρη της Ελλάδος, και διάφορες εποχές σε ταξιδεύουν σε κάθε σελίδα του βιβλίου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΜΕΡΗ
RYAN CARRIE
€20.00 €9.00
(-55%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS