Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ( ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ )

ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΘΟΣ

+
-
SOLLERS PHILIPPE
Κωδ. Πολιτείας: 1360-0031
Τιμή Έκδοσης
€15.15
Τιμή Πολιτείας
€10.60
(-30%)
Κερδίζετε €4.55


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτός είναι στρατευμένος σε μια επαναστατική ομάδα, είναι παράνομος, χωρίς αυταπάτες. Εκείνη είναι ξένη, λαμπρή δικηγόρος, πλούσια, όμορφη. Είκοσι και παραπάνω χρόνια τούς χωρίζουν. Συνταυτισμένοι και αντίθετοι, συναντιούνται και δεν θα χωρίσουν πια. Το "Σταθερό πάθος" είναι μαζί και η ιστορία τους. Το ημερολόγιο ενός έρωτα που ξεκίνησε μέσα στην ευτυχία και που έκτοτε δεν παρέκκλινε ποτέ από αυτήν.
Όπως πάντοτε στον Σολλέρς, πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια πλοκή, με τη μυθιστορηματική έννοια του όρου, μια ακολουθία συμβάντων ή καταστάσεων που είναι συναρμοσμένα έτσι, ώστε να εκδηλώνονται οι χαρακτήρες, "να αναδεύονται οι ψυχές έως τα μύχιά τους", μια πλοκή με την ετυμολογική έννοια, μπερδέματα, σκευωρία, συνωμοσία, μηχανορραφία, μια πλοκή απέραντου πεδίου.
«... Λέω "Σταθερό Πάθος", διότι πάντοτε μου άρεσε ν' αλλάζω, να κινούμαι, να πηγαίνω κόντρα στον εαυτό μου, να προχωρώ, να οπισθοχωρώ, να προοδεύω, να εξελίσσομαι, να εκτρέπομαι, να αποδυναμώνομαι, να παχαίνω, ν' αδυνατίζω, να γερνώ, να ξανανιώνω, να σταματώ, να φεύγω και πάλι, έτσι που στη ζωή μου δεν ακολούθησα παρά τούτη την παθιασμένη σταθερά. Θέλω να πω ότι αυτή μου δίνει ζωή, κι αυτή με πεθαίνει, με χρησιμοποιεί, με καθορίζει, μ' εγκαταλείπει, επανέρχεται, μου δίνει ώθηση. Την ξεχνώ, τη θυμάμαι, την εμπιστεύομαι, διανοίγει ένα δρόμο που περνά από μέσα μου. Είμαι ο εαυτός μου όταν αυτή γίνεται εγώ. Με τυλίγει, με συμβουλεύει, απέχει, απουσιάζει, με ξανασυναντά. Είμαι ένα ψάρι μέσα στα νερά της, ένα μικρό όνομα ανάμεσα στα ποικίλα επίθετά της. Με άφησε να γεννηθώ, θα βρει τον τρόπο να με κάνει να πεθάνω...». (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPASSION FIXE
ISBN139789607651211
ΕκδότηςΕΚΚΡΕΜΕΣ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2001
Αριθμός σελίδων304
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΟΛΕΡ ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας1360-0031
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

iliagrou, terpanag

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

terpanag

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
ANTERTON BILL
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50
Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
MACDONALD JOHN
€34.70 €13.88
(-60%)
Κερδίζετε €20.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS