Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΤΗΣ

Ο ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΤΗΣ

+
-
PALLISER CHARLES
Κωδ. Πολιτείας: 0020-0187
Τιμή Έκδοσης
€9.79
Τιμή Πολιτείας
€6.85
(-30%)
Κερδίζετε €2.94


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Περίπου στις μέρες μας, ένας νεαρός ονόματι Ντέιβιντ, που ζει μελαγχολική, σκοτεινή ζωή σε μια πόλη χωρίς όνομα, αρχίζει να αναζητά βασανιστικά την ανώνυμη αισθησιακή ευχαρίστηση. Έχοντας ψύχωση με τις γυναίκες, κυνηγάει τις άσκοπες κατακτήσεις και τις στενές επαφές μεταξύ αγνώστων. Κι όταν η πείνα του μοιάζει να έχει κορεστεί, τη θέση της παίρνει κάτι πιο οδυνηρό όταν γνωρίζει τη Λούσυ. Παρευθύς αιχμαλωτίζεται, κεντρίζεται από την ομορφιά και τη θλίψη της, θέλγεται απ' την απάθειά της που συναγωνίζεται επάξια τη δική του. Σιγά σιγά, του γίνεται έμμονη ιδέα η επιθυμία να βρει ανταπόκριση στον έρωτά του, και υποφέρει εξαιτίας της εμφανούς αδιαφορίας της γι' αυτόν και για τον εαυτό της. Πώς μπορεί να τελειώσει μια τόσο δυσοίωνη ερωτική σχέση ; Τούτο το σύντομο, αινιγματικό μυθιστόρημα παρασύρει τον αναγνώστη στην εφιαλτική του κατάληξη.
Είναι μια αποσπασματική, ελλειπτική, ποιητική, σύνθετη ιστορία που διερευνά την έννοια του πάθους και της απελπισίας. Το αποτέλεσμα αναστατώνει.
Μια ασυνήθιστη φωνή της λογοτεχνίας ο Charles Palliser, συγγραφέας του διεθνούς φήμης μπεστ σέλερ The Quincunx, σκάρωσε τώρα ένα παράξενο και ερωτικό μυθιστόρημα το οποίο δεν επιδέχεται συγκρίσεις, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που πρέπει να διαβαστεί. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 1994
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΛΙΣΕΡ ΤΣΑΡΛΣ
Κωδικός Πολιτείας0020-0187
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS