Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΝΗ

ΑΓΝΗ

+
-
FRANZEN JONATHAN
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3237
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€15.54
(-30%)
Κερδίζετε €6.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η νεαρή Πιπ Τάιλερ δεν ξέρει ποια είναι. Ξέρει ότι το πραγματικό της όνομα είναι Αγνή, ότι έχει φορτωθεί μ' ένα φοιτητικό δάνειο 130.000 δολαρίων, ότι κάνει παρέα με αναρχικούς στο Όκλαντ και ότι η σχέση της με τη μητέρα της είναι καταστροφική. Αλλά δεν έχει την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο πατέρας της, γιατί η μητέρα της επέλεξε μια απομονωμένη ζωή με ένα επινοημένο όνομα, και πώς θα καταφέρει κάποτε να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή.
Και τότε εμφανίζεται ένας Γερμανός ακτιβιστής που οδηγεί την Πιπ στα άδυτα του Εγχειρήματος Ηλιόφως, μιας οργάνωσης που χειρίζεται τα μυστικά του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του μυστικού της καταγωγής της Πιπ. Η οργάνωση αυτή είναι γέννημα του Αντρέας Βολφ, ενός χαρισματικού προβοκάτορα που έγινε πασίγνωστος ύστερα από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ο Αντρέας γοητεύεται από την Πιπ για λόγους ακατανόητους σ' εκείνη και η ένταση των δικών της συναισθημάτων απέναντί του ανατρέπει τις συμβατικές απόψεις της για το καλό και το κακό.
Ο Τζόναθαν Φράνζεν εμπνεύστηκε έναν κόσμο πρωτότυπων χαρακτήρων -Καλιφορνέζων και Ανατολικογερμανών, καλών και κακών γονιών, δημοσιογράφων και leakers- και ακολουθεί τα βήματά τους μέσα σε χώρους σύγχρονους, όπως το Διαδίκτυο, αλλά και αρχαίους, όπως ο πόλεμος μεταξύ των φύλων.
Ο Τζόναθαν Φράνζεν, ένας από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της εποχής μας, επιστρέφει με το προκλητικότερο μυθιστόρημά του! (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPURITY
ISBN139786180114607
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2016
Αριθμός σελίδων736
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΡΑΝΖΕΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4580-3237
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, chrysa60, bukovo, apgkiz

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μενέλαος, agelikiparask, Intacto77, armholster, kknd, doksa, bukovo, alexpyrousis, Platon Manias, apgkiz

Κριτικές για το προϊόν

[14/02/2024] apgkiz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μέγας ψυχοανατόμος και αναλυτής της δυτικής οικογένειας ο Φράνζεν, πραγματικά μερικές φορές οι προσεγγίσεις του λες και εκφράζουν τις βαθύτερες σκέψεις σου. Το εν λόγω βιβλίο έχει από όλα: ενεργειακή μετάβαση, ζωή στην Ανατολική Γερμανία και στο Βερολίνο, Αμέρικανικη ύπαιθρο, κυβερνοχώρος και wikileaks και κυρίως ενδοοικογενειακές και διαπροσωπικές διαμάχες και κρίσεις με την ανάγλη για συναίνεση και συνεννοήση στο τέλος να κερδίζει. Στο πώς παρουσιάζονται όλα αυτά τα κάπως ασύνδετα πράγματα με τρόπο ώστε να σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος συνίσταται η μεγάλη μαστοριά του συγγραφέα. Προφανώς κάποια μέρη δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον ενώ και κάπου εμφανίζονται κοιλιές,π.χ. στο προτελευταίο κεφάλαιο, αλλά μιλάμε για 700+ σελίδες..Από τα τρία του Φράνζεν (Διορθώσεις, Ελευθερία και Αγνή) θεωρώ ότι είναι το πιο φιλόδοξο ως εγχείρημα.
[15/02/2018] jsofronis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό μυθιστόρημα γύρω από την αποκάλυψη της καλά κρυμμένης αλήθειας των πολυεθνικών άλλα και των κρατών. Η αντίφαση της επιφανειακής ειλικρίνειας και της εσωτερικής μυστικοπάθειας χαρακτηρίζει τον ήρωα Αντρέας Βόλφ ως άλλον Τζούλιαν Ασάνζ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ. ΜΕΤΑΞΩΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
HARDY THOMAS
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
ΤΟ ΓΚΟΛΕΜ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ
WECKER HELENE
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS