Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΚΚΑΡΘΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ( ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ /ΣΕΙΡΑ)

Ο ΔΡΟΜΟΣ

MCCARTHY CORMAC
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4473




Παρουσίαση

Ένας άντρας και ο μικρός γιος του διασχίζουν μια ερειπωμένη χώρα σέρνοντας ένα καρότσι με πράγματα που αποτελούν τη μόνη τους περιουσία. Σκοπός τους να φτάσουν στη θάλασσα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν άλλους κουρελήδες σαν αυτούς, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν μια σκουριασμένη κονσέρβα και λίγο νερό για να επιζήσουν. Στο τραγικό φινάλε του ταξιδιού τους μια νέα μέρα, μια νέα χώρα, μια νέα ζωή θα φανεί στον ορίζοντα. Το νέο μυθιστόρημα ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους Αμερικανούς συγγραφείς, που βραβεύτηκε με το Βραβείο Πούλιτζερ 2007. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ROAD
ISBN139789600344868
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΣειράΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΚΟΡΤΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΑΡΘΙ ΚΟΡΜΑΚ
Κωδικός Πολιτείας2250-4473
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Mikered, sailekar961, gmath26, nikoletamaria, mbouzou, kantath, litokanli, paulnom, Chris24, agrigor

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aleksia, *gndpth*, NomK, Ddadda, sharpblad3, giovand, ΦΜ70, mbouzou, mpratsaki2, Aurelius84, litokanli, tinoli00, dimitelef, liamq123, Silverchild, sugahtankdesign, idoru2099, moutombo

Κριτικές για το προϊόν

[04/05/2021] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αριστοτεχνικά δοσμένη δυστοπία από τον μετρ των σκληρών σκηνών Κόρμακ Μακάρθυ. Μιλάμε για ένα οδοιπορικό σε μια κατεστραμμένη γη και μια προσπάθεια επιβίωσης χωρίς την απώλεια της ανθρωπιάς. Ένα buddy movie με πρωταγωνιστές τους ανώνυμους πατέρα και γιο που μέσα από ελλείψεις πρώτων ειδών, κινδύνους από τα καιρικά φαινόμενα και άλλους επιβιώσαντες προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχή τους. Ίσως να μοιάζει ότι έχει πολλά κλισέ αλλά εδώ είναι η μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα που αποφεύγει την παγίδα. Κοφτοί διάλογοι και γρήγορες σκηνές δίνουν ένα απίστευτο ρυθμό στην αφήγηση χωρίς να χάνεται το βάθος των κεντρικών χαρακτήρων. Πατέρας και γιος καλούνται σε όλη τη διάρκεια να πάρουν αποφάσεις μέσα από πίεση και διλήμματα που κάνουν την κρίση τους και την κάθε απόφαση τους καθοριστικής σημασίας στην επιβίωση ενός κόσμου με ίδιες αξίες. Προβληματική η έκδσοη σε αρκετά σημεία.
[05/11/2017] mbouzou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτική γραφή απο εναν μεγαλο συγγραφεα.Ενα προφητικο μυθιστορημα! Σε εναν απροσδιοριστο ζοφερο χωροχρονο ,η αναζητηση της ακτης απο δυο αρχετυπους ηρωες :πατερα και γιο. Μια συγχρονη οδυσσεια !
[07/07/2012] jamaoua.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Μετριότατο θριλεράκι.Αν μπορούσα να αποδώσω αυτό που θέλω να πω με λιγότερες λέξεις θα το έκανα...Όποιος θέλει να χάσει ώρα από τη ζωή του μπορεί να δει και την ταινία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΠΙΓΝΩΣΗ
SIEGEL J. DANIEL
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS