Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

+
-
STEINHAUER OLEN
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0971
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€14.00
(-30%)
Κερδίζετε €6.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο "Τουρίστας" Μάιλο Γουίβερ, μέλος του πιο επίλεκτου τμήματος της CIA που ειδικεύεται στις πιο βρώμικες δουλειές της Υπηρεσίας, καλείται να επιστρέcει στην ενεργό δράση. Αλλά οι νέοι επικεφαλής του Τμήματος του ζητούν να αποδείξει την αφοσίωση και την πίστη του. Θα πρέπει να σκοτώσει, στο Βερολίνο, τη δεκαπεντάχρονη κόρη ενός Μολδαβού μετανάστη. Δεν χρειάζεται να μάθει τον λόγο. Άλλωστε, στο όνομα της Υπηρεσίας, διέπραξε δολοφονίες, γνώρισε τη φυλακή, λίγο έλειψε να σκοτωθεί και ο ίδιος, πρόδωσε τους δικούς του. Πρέπει να υπακούσει για μία ακόμα φορά.
Ο Μάιλο δεν θέλει να το κάνει, δεν μπορεί ωστόσο να μην το κάνει.
Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, διχασμένος ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, εγκλωβισμένος σε μια δύσκολη και επικίνδυνη θέση, ανάμεσα στους ισχυρούς που κινούν αόρατοι τα νήματα της Υπηρεσίας και αυτοαποκαλούνται πατριώτες, και τους ανθρώπους που εκείνοι στιγματίζουν ως προδότες.
Ο Μάιλο θα πρέπει άραγε να προσπαθήσει να σώσει μια υπηρεσία που συντρίβει όσους την αμφισβητούν; Ή να παραμείνει πιστός στο έμβλημα των κατασκόπων, "Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας καταστρέψει"; Στο κάτω κάτω, δεν έχει πια τίποτα να χάσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εξαιρετική συνέχεια της σειράς κατασκοπικών βιβλίων με ήρωα τον Μάιλο Γουίβερ, τον μελαγχολικό πράκτορα της CIA, που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του μοναχικού λύκου..." (Janet Maslin, The New York Times)
"Ο Γουίβερ είναι το διαμάντι του βιβλίου... Από πολλές απόψεις, πρόκειται για ένα κλασικό κατασκοπικό μυθιστόρημα, όμως η αγωνία του Γουίβερ είναι αυτή που το απογειώνει σε ένα συναρπαστικό επίπεδο ανακατασκευής του είδους". (USA Today)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NEAREST EXIT
ISBN139789604358106
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2022
Αριθμός σελίδων552
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΙΜΠΕΡΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΕπιμέλειαΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΑΙΝΧΑΟΥΕΡ ΟΛΕΝ
Κωδικός Πολιτείας3520-0971
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
CLARKE ARTHUR
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS