Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΛΙΒ ΚΙΤΤΡΙΤΖ

ΟΛΙΒ ΚΙΤΤΡΙΤΖ

+
-
STROUT ELIZABETH
Κωδ. Πολιτείας: 0020-1465
Τιμή Έκδοσης
€17.82
Τιμή Πολιτείας
€12.47
(-30%)
Κερδίζετε €5.35


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΟΛΙΒ KITTPITZ: αδάμαστη, συμπονετική και συχνά δύσκολη και απρόβλεπτη. Συνταξιούχος καθηγήτρια σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη του Μέην, η Όλιβ όσο μεγαλώνει τόσο πασχίζει να κατανοήσει τις αλλαγές στη ζωή της. Μια γυναίκα που διαβάζει τις καρδιές των γύρω της, τους θριάμβους και τις τραγωδίες τους...
Σ' αυτή τη διεισδυτική και γεμάτη ζωή εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, η ιστορία της Όλιβ Κίττριτζ μάς επιφυλάσσει χιούμορ, συναντήσεις με οικεία συναισθήματα, πόνο, ίσως και λίγα δάκρυα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Τιμημένο με το βραβείο Pulitzer 2009, το Όλιβ Κίττριτζ είναι ένα καθηλωτικά εναργές και βαθιά ανθρώπινο μυθιστόρημα, που διακρίνεται για την απλότητα και την πυκνότητα της γραφής του. Παρουσιάζοντας καθημερινούς ανθρώπους σε συνθήκες κρίσης, η Ελίζαμπεθ Στράουτ μιλά για την ευθραυστότητα της ζωής και τη δύναμη των συναισθηματικών δεσμών χρησιμοποιώντας μια πρόζα που λάμπει. Η ανάδειξη της σημαίνουσας λεπτομέρειας φωτίζει αδιόρατες πτυχές και λεπτές αποχρώσεις που δίνουν άλλη διάστση στα τεκταινόμενα, ενώ η καθημερινότητα αναδεικνύεται σ’ ένα πεδίο σύγκρουσης και διαπραγμάτευσης, όπου καθένας καλείται να δώσει έναν αγώνα ψυχικής επιβίωσης». (Νίκη Κώτσιου, bookpress.gr, 24/02/20210

"Ένα μυθιστόρημα που ακτινοβολεί ειλικρίνεια και χιούμορ για τη γενναιότητα και τις δύσκολες επιλογές αυτού που ονομάζουμε συνηθισμένη ζωή" (ALICE MUNRO)
"Αυτές οι σελίδες περιέχουν όσα φέρνει η ζωή: εμπειρίες, χαρά, θλίψη και το ενίοτε επώδυνο ταξίδι προς την αγάπη" (Observer)
"Έχω εντυπωσιαστεί βαθύτατα. Τέτοιας ποιότητας γραφή προϋποθέτει να ακούς με προσήλωση, απαιτεί τέλειο συντονισμό με την ανθρώπινη κατάσταση, σημαίνει τόσο ακριβή παρατήρηση της πραγματικότητας που υπερβαίνει τα όρια της δεξιότητας και γίνεται πια αρετή" (HILARY MANTEL)
"Ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα για τους δύσκολους δεσμούς της οικογένειας, διά χειρός μιας από τις καλύτερες συγγραφείς της Αμερικής... Ανατριχιαστικά καλό". (Sunday Times)
"Ένα μικρό αριστούργημα. Η πυκνότητα της γραφής της αποτελεί μέγιστο μάθημα απατηλής απλότητας" (Daily Mail)
"Η Στράουτ δίνει πνοή στο συνηθισμένο με εκπληκτική ενάργεια" (The New Yorker)
"Με υπέρτατη δεξιοτεχνία, η Στράουτ μάς προκαλεί να δούμε τι είναι αυτό που κάνει μια ιστορία καλή ιστορία - και τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή καλή ζωή" (New York Times)

Περιεχόμενα

Φαρμακείο
Παλίρροια
Η πιανίστρια
Μια μικρή εκτόνωση
Λιμοκτονία
Ένας διαφορετικός δρόμος
Χειμωνιάτικο κονσέρτο
Τουλίπες
Ένα καλάθι με ταξίδια
Καράβι στο μπουκάλι
Ασφάλεια
Εγκληματίας
Ποτάμι
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOLIVE KITTERIDGE
ISBN139789605054755
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΡΑΟΥΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ
Κωδικός Πολιτείας0020-1465
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Antiopi24, Μενέλαος

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS